Tuesday, November 28, 2006

Soe on jalle

meie maal. tavaliselt viskab mingi kolmekymneviieka ara. too lopetatakse selleparast juba tavaliselt 12 ajal ara, kuna kuum ei pidavat kirsile hea olema. korjajad pole kellegi asi:D kuuma peletamiseks ning koleda paevitusrandi valtimiseks tulevikus vabanesin taies mahus juustest, nyyd on hoopis lahedam olla......a pikemas perspektiivis on plaan nad tagasi kasvatada, lihtsalt see on selline yhekordne projekt.
mis siis uudist? midagi eriti
sandra ja ulla kaisid kaks kylas paar paeva(nendega koos hakkasime kunagi yldse eestist udutombamise asja plaanima;nad lasevad turisti praegu siin maal)
siis laupaeval kaisime hipodroomil, kohalikele oli see suur pidu-inimesed nagid valja umbes nagu meil koolilopetamisel-ilusad kleidid ja sargid-vargid. missiis et oli vaga palav ja tolmune:D
plaanid on taaskord tiba muutunud v saanud selgemaks-ei maletagi, mida viimati plaanitud sai:D igatahes ilmselt puhapaeval liigume mingi 100kond kiltsa sydney suunas tagasi, Orangesse. seal korjame ilmselt voimalusel u kolm nadalat kirsse, siis lahme melbourni(seal eestlased remondivad aegajalt miskit maja, saab seal pisut puhata ning ilmselt oleme joulud seal). praegu pole veel kindel, kuid ilmselt uueks aastaks lahme tasmaaniasse, seal korjame vist ka kirsse, jaanuari alguses jookseb alo(see kellega ma koos plaanin tiba rannata) maratoni ning jaanuari lopupoole v veebruari alguses tuleme jalle siiapoole tagasi ja on plaanis minna arbuuse korjama( see on 2 head korraga-peaks teenima paris hea papi ning samas olema raige fyysiline trenn. sobib.)
ja eelmise nadala palk oli ysna hea. sesmottes et parem kui varem. kuid siiski mitte midagi sellist, mis paneks silda viskama. kuid ara elab. hetkel on kulud umbes pool tuludest, see on tiba suur suhe. kuid uuest aastast laheb ilmselt paremaks, siis tulevad arbuusid ja mandariinid ja pirnid. loodame koige paremat
ega muud vist olegi
olgem tublid

andres

2 comments:

Anonymous said...

tere kullakallis tädipojakene!!!
ma sain täna madiselt su bloggeri aadressi lõpuks. seega nüüd ka mina olen Su asjadega kursis. maruvahva, ajad mul ka reisikihu peale;)! et pangaarve lennukikassasse tühjaks ja minekut. pühapäeval hakkame lauri 25a sünnat pidama ja siis juba jõule ootama. mul pisut on Sust kahju, tean, mis tunne on võõral maal jõulu ajal olla, aga pea vastu. me memme juures laulame Sulle ka ühe laulukese;). aga ole siis vapper ja kalli ja peatse jällekirjutamiseni!!!
lea

Anonymous said...

Sau Andres!
Jälgime siin kõik huviga Su käekäiku:)
Hirmus tubli ja julge oled Sa ikka,lihtsalt uskumatu!
Ja nüüd,kui Sa enam meil ei tööta,oleme alles PÄRISELT aru saanud,kui väärt tööinimene Sa oled:P
Meie juba asetseme siis Rakveres,kolimine oli ikka päris kole tegevus-selles mõttes Sul vedas,et sellest pääsesid.
Pea siis ilusasti vastu seal võõral maal,kõigi Mikrolaste poolt Sulle suured-suured kallid!