Friday, November 10, 2006

Palgapaev

Oli tana:) raha sain tiba rohkem, kui esialgu lootsin, kuid samas vahem kui siin tavaliselt. a kull hakkab tulema.
niisis. mis vahepeal ponevat on olnud? midagi eriti:D hommikul on aratus olnud mul nyyd paar paeva 4.50. pagana raske on ikka ules saada. ja paar viimast ood ja hommikut on ikka roppkulmad olnud, ilmselt alla 10 kraadi hommikul. nii on esimesed paar tundi hea tood teha, kui napud ei taha eriti liikuda. tana hommikul oli koige pullim see, et laksime 5.30 luugi juurde, kust meile kogumiskopsikuid antakse ja sealt oeldi, et tana alustame 6.30 hoopis:D suht tigedaks tegi, kuna ma jube napilt loobusin sissemagamisest. a igatahes saime tanu varasemale arkamisele teise too peale-kuna esimene kirsisort on korjatud ja jargmised saavad vist valmis alles jargmise nadala alguses. niisiis saadeti osa inimesi ploome harvendama(ploomid on nende kohta raske oelda- pigem nagu meil suuremad ounad kehval ounaaastal:D) igatahes point oli selles, et kahe ploomi vahe ei tohiks olla eriti vaiksem kui 8-10 cm ja kui moni on, siis see lihtsalt tuleb maha tommata. igatahes tana laks see too suht hasti, eks paistab, mis homne toob. ja raha peaks selle eest ka hetkel rohkem saama, kui kirsside korjamise eest.

paar asja veel. need eestlased kes siin on, on need kellest natuke aega tagasi ekspressis lugu oli.kede huvitab, lugegu.

naised(taneli soovil)-kohalikud pole suurem asi, ei ole eriti ilusad(pole kyll palju randa saanud, seal ehk seis parem:) ilmselt loovad valja esivanemate geenid:D

paris poliselanikud ehk siis aborigeenid on sellised(ise pole kohanud, a raagitakse) et nad elavad kuskil omaette ning saavad riigilt toetust selle eest, et nende maa kunagi ara voeti(nagu usas indiaanlastega, pomst sama diil). ja siis nad joovad selle raha kogu aeg maha ning peksavad oma naisi. pohjendusega et valge mees on paha:D

linnulaul on siis kohati tavaline, kohati vaga mitte. moni linnuke laulab nagu polyfooniline moblahelin(millega meenub, et sonumid on endiselt oodatud:D) ning moned meenutavad vaga ahvikarjeid. ja linnud on paris ilusad.

see koht kus ma elan, on tooliskaravan. maksan selle eest neile 10 doltsi per nadal. selle raha eest saan telgikoha, pesta, k**ta ja koogis suua teha kui tahan. ja pesu pesta ja midaiganes veel. suua pean ise tegema. a ma ei kurda.selle raha eest igatahes superlux. ja meri on suht kaugel, mingi 3-400 km ilmselt.

ja praegu on plaanid sellised, et esialgu korjan kirsse, kaua kannatab, siis uritan omale kuskilt mingi auto leida ning souda edasi kuskile teise istandusse. eks paistab

igatahes
olgem tublid
mul koik hasti

andres

3 comments:

Anonymous said...

Kui sa muidugi mäletad mind, siis on hästi, igatahes isa sul rääkis ja andis blogi lugeda. Kadestan seda sinu suurt pealehakakmaist ja imestan, et minul seda vist küll ei oleks. Igatahes on rõõm sellest, et teistel on:)
Soovin sulle mõnusat tööd ja palju tasu selle eest ja igasugu põnevaid seikluseid ka. Kui mu onutütart Sydnis kohtad, siis terva teda ka:))

Anonymous said...

Tore kui sul kõik hästi seal on!!! a nohh mina sinu asemel teeksin ruttu, ruttu sealt sääred mees.(tseki videot) http://www.youtube.com/watch?v=xtMXKMT-Zrw
a nohh kui sa ei jõua õigel ajal eest ära, siis tuletan sulle meelde, et kui öösel valgeks läheb ja seent näed siis soovitatakse valge lina ümber keerata ja vaikselt surnuaia poole roomama hakata!
egas midagi, hoia lippu kõrgel ja soovitan jalad selga võtta ja summer baysse minna, päris hea lind jäeti just seal maha. mitte, et ma jälgiks seda sarja või nii... :D

Anonymous said...

sauki!

uurisime siin veidi sulle smside saatmist. (kuna minu oma sulle kohale ei jõudnud). selgus siis selline "tore" tõsiasi, et tele2 kliendid sulle sõnumeid saata ei saa. siit lähevad sõnumid kenasti minema ja tele2 võtab raha ka ära, aga sina smsse kätte ei saa, kuna tele2l pole austraalias roamingpartnerit ja kui seda ei ole, siis ei jõua sms-id ka tavaliselt kohale. muude telefonifirmadega pole probleemi, nii emt kui elisa omavad roamingpartnerina vodafone (sinu tel-firma) ja veel miskit. eks sa võid siis ka ise oma sõpru veel informeerida, neid kes mu kommentaari ei loe :)

edu sulle,
Kadri