Sunday, October 29, 2006

Minek

sai oo ilusti mooda veedetud jalle, magasin suht palju kuid halvasti, kuna oli tiba jahe(kuigi paris uks riie oli seljas:) muretsemiseks pole pohjust.
lahen tana sydneyst ara tana, miski kasvandus paarsada kilti eemal alustab nadala lopus hooaega ja neil inimesi veel taitsa vaja. ehk siis vahemalt esialgu votan suuna sinna.
ja prillid leidsin ulesse. sattusin ohtul samasse kohta, kus hommikupoole ja seal nad olidki:) on pohjust rahuloluks! ja ostsin veidi puu-ja juurvilju(ehk siis ounu ja porksi)maksid ~10 eeq kilo. A banaanikilo maksab siin vist rohkem kui 100 eeq :S :D. ma parem lepin ountega.
ja tegin kotti tiba kergemaks, moned ebavajalikud asjad viskasin minema ja vahendasin igat riidegruppi natuke. N supermani sark sai likvideeritud ja sokke ja pesu ja igast muud varki. kaalus nagu eriti ei tundunudki voitu olevat, a ruumi on igatahes rohkem. ja eks tiba kergem ole ka:)

ja kuigi praegu olen kogu aeg netti saanud, siis lahiajal enam ei pruugi, seega kui miskit varsket ei ole, siis ei tahenda see seda, et miski halvasti oleks:)

olgem tublid

2 comments:

Anonymous said...

Mis asja. sa viskasid supermäni pluusi ära?
tainapea:D sa oleks võinud selle mulle postiga saata:)

Anonymous said...

postiga?:D naljanina...odavam on eestist kolm uut osta:)