Saturday, March 03, 2007

Hmmmmm.....

Elame oma elu endiselt siin vaikselt......see nadal oli suht jama, neli paeva tood ja suht kehvad arbuusid+ kuna pold oli yle kastetud ja sadas vihma ka vahepeal, siis tulemuseks olid pidevalt uppuvad traktorid ja treilerid........mis eriti tempole kaasa ei aidanud.....a kyll laheb jalle paremaks....
Alo laks tana ara....ta paar paeva tootas, a randmed laksid nii paiste, et edasise elu huvides otsustas ta ara minna. kahju:( a eestlasi on endiselt meil siin palju:) mul hakkas ka ranne tiba valu tegema, a ostsin mingi toetusjunni peale ja kaib kyll.....
vahepeal olen vist unustanud mainida, et sain konditsioneeriga tuppa kolida+ telekas on ka:) ja maksan ~100 eeq nadalas vahem...ainuke probleem on, et on kahene tuba, a elab yle....... ilmad pole ka enam eriti kuumad(a monusalt soojad ikkagi) ja muidu on ka koik tiptop:)

kuna oosel eriti magada ei viitsinud, siis kaisin hommikul paikesetousu pyydmas.......(ja yks kanguru tahtis mulle kyljepealt sisse soita:)
alguses oli asi selline




ja lopuks selline.....


ja kunagi ammu kaisime hobuste voiduajamisel.....seal ka paar pilti.....yldiselt ega eriti pildistada ei viitsi:)

ja tuletan endiselt meelde, et eestlaste koguse araarvamismang kaib veel taie hooga, kuna oiget numbrit veel ei ole tulnud:)
andres

4 comments:

Anonymous said...

Nii ilus päikesetõus :) oi jah. küll ikka veab sul :D

Nuki. said...

mjäu, ma tahan niisama ka midagi head. :D

Andres said...

naiteks mida?

Nuki. said...

lihtsalt.
midagi Head.

totakas küsimus. :D