Tuesday, February 06, 2007

Mis elu me siin siis elame?

Ilmselt juba ohtralt mainitud, et hetkel olen siis New South Walesi osariigis Condobolini linnas(sydneyst ~500km). Elama peaks siin monedtuhanded inimesed, palju neid tapselt on, seda ei tea. Linnaelu on siin suht rahulik ja yldiselt midagi teha pole-kogu vabaajategevus piirdub ujula ja raamatukoguga(ostsin omale ujula hooajapileti, kokkuvottes ilmselt hoiab raha kokku+ nyyd ma ehk viitsin ennast aktiivsemalt ujuma ajada:) Nadalavahetustel (v ohtuti yldiselt) on ainuvoimalik variant minna yhte linna kolmest pubist(yks hullem kui teine).teine variant on minna magama. Lisaks pubidele/hotellidele(all korrusel pubi, yleval 10-15 tuba-koik enamvahem nagu meiegi pesa) on siis kaks suuremat toidupoodi, kus peale soogikraami myyakse igasugu muud soga, nagu maakohtades tavaline.siis veel paar kohvikut/takeawayd, moni riidepood, apteek ja paar bensukat. Ymberringi on loodus suht olematu, teeaartes mingid puud ikka kohati kasvavad, a metsalaadset asja siin eriti ei eksisteeri.
Ysna kummaline on siin see, et muld on siin mingi liivasarnane(a mitte liiv) punakaspruun asi, mis tolmab roppu moodi.....kui oled eesti must mullaga ara harjunud, siis see ikka tiba kummaline:) A arbuusidele paistab see meeldivat.
Ema ytles, et tee pilte ja kirjelda olusid, kuid ei oska nagu midagi pildistada, kuna siin eriti midagi erilist ei ole ja olusid ka nagu eriti ei ole:)

ja tana kaisin jalle korjamas, a tegin ainult pool paeva(alla 4h), kuna kaed olid tiba pehmevoitu ja ma ei viitsinud ennast ara ka tappa. a yldiselt tundub, et kui asjaga ara harjub(nadal-paar) siis parast seda voib isegi ellu jaada ja ei tohiks vaga hull olla.

andres
ja paar pilti ka

siske silt siis.
yleyldse on nad siin suht suured sildisobrad, a keegi ei viitsi neile tahelepanu poorata
koer.timmu nimeline vist oli
sydney eesti koguduse opetaja kutsu
suveroomud
sellise basseiniga on meid siin onnistatud, suht sarnased on nad siin igal pool
50 m pikk, vesi ~26-27 kraadi vist +hyppelaud
pole p\just palju, arohkemat pole vaja ka:)
condo peatanava-aarne
sellised on koik vaikelinnad-yks peatanav, molemil pool poed ja asjad, majad reeglina yhekordsed ja mitte vaga ilusad/korralikud
sama tanav teisel pool.
selline katusealune on samuti reegel.
ja tanav keskelt vaadates
molemile poole(seljataha ka siis) on seda paarsada meetrit

2 comments:

Anonymous said...

Kui tagasi tuled,siis oled musklis mees :P.
:D


Kärt U.

Maiko said...

et siis: kui tahan rämedaks kapiks saada, peaksin ikka Austraaliasse arbuuse tõstma ja loopima tulema!? :D