Tuesday, December 26, 2006

Thilmere

on selline tore koht, mis asub sydneyst u 100 km eemal ning kus asub väike eesti küla, kus elab umbes sadakond eesti pensionäri. igatahes kuna jõulupuhul eriti midagi teha ei olnud, siis kunstitudengid arvasid et võiks minna thilmeresse jõulujumalateenistusele. ning ma hüppasin ka siis nende auto peale. see on orangest vbla mingi 200-300 km. igatahes sinna me jõudsime(küll väikese hilinemisega) ja kuulasime tiba jumalateenistust. pärast paluti meid ka väikese kohvilaua äärde, kuna nad ilmselt ei näe otse eestist tulnud noori vöga tihti......lahe asi thilmeres oli, et seal oli näiteks kunagi olnud kungla pood.....pood on nüüd küll juba teine, kuid maja ning silt maja peal on endiselt olemas:) pärst seda sõitsime sydneysse ja olime õhtul/öösel sydney eesti koguduse õpetaja pere juures ning mul õnnestus ka kirikupõrandal magamine ära proovida(siiski magasime vaiba peal ning madratsitega, sesmõttes et tegemist ei ole mingi suure külma kivikirikuga)Ning õhtuks pakuti hapukapsast ning verivorsti(ning seltskond oli prominentne- Imelik kevadest ning kaks meie mehe liiget, kes siin praegu tuuritavad. pluss veel palju väga toredaid inimesi. väga jõul oli. kuigi meenutas rohkem jaanipäeva:)
24 õhtul oli ka tegelikult päris tore, käisin koos korea tuttavatega restos söömas ja pärast tsillisime eestlastega meie kämpingus.
edasisete plaanide kpha pealt on jälle seis lahtine, kuid ilmselt 28 sõidame melbourni ning aastavahetuse oleme seal, sealt saan ka auto kätte....kuid seda, mis uuel aastal saama hakkab, seda veel ei tea, kuna olen hakanud tiba kahtlema, kas ma ikka tahan tasmaaniasse minna.....vbla peaks tööd ikka tegema rohkem...vaatab/mõtleb veel

andres

1 comment:

Andres said...

lihtsalt mainin, et tana hakkame melbourne poole soitma ja koik on superlux....